De data op mijn computer apparatuur?

Uw oude hardware bevat gevoelige data?

We begrijpen dat het verwijderen van data van afgeschreven ICT-apparatuur een tijdrovende klus kan zijn. Uiteraard kunt u dit zelf proberen te doen, maar dit vergt vaak veel tijd en inspanning.

Bij Re Use IT staan we klaar om dit karwei voor u over te nemen. Wij bieden niet alleen de service van het grondig schoonmaken van alle systemen, maar ook de zekerheid dat alle data volledig en veilig wordt verwijderd. We begrijpen dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben als het gaat om de verwijdering van data, daarom zijn wij flexibel en kunnen we afspraken maken die aansluiten bij uw specifieke eisen.

Onze aanpak is professioneel en hoogwaardig.
We maken O.A. gebruik van hoog gecertificeerde software om de data veilig te verwijderen en kunnen indien gewenst gedetailleerde rapporten verstrekken over het verwijderingsproces.

Met Re Use IT kunt u erop vertrouwen dat uw data veilig en verantwoord wordt verwijderd, terwijl u zich kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering. Laat ons u helpen om het proces van data verwijdering moeiteloos en efficiënt te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het beheren van uw ICT-apparatuur en het veilig verwijderen van uw data.

Blancco - Circulaire-IT

Geef een reactie